YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da denize atılan dini içerikli kitaplar karaya vurdu ...

Çorlu´da denize atılan dini içerikli yüzlerce kitap, karaya vurdu

8 Aralık 2016 13:16

Çorlu'da, denize atılan dini içerikli yüzlerce kitap karaya vurdu. 

Yenice Mahallesi'ndeki sahil şeridinde yürüyüş yapan vatandaşlar, yüzlerce dini içerikli kitabın karaya vurduğunu gördü.

Şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, Çorlu Müftülüğü'nü arayarak durumu bildirdi.

Olay yerine gelen müftülük görevlileri, kumsala vuran kitap dolu çuval ve torbaları alarak resmi araçlara yükledi ve i,lçe müftülüğüne götürdü.

Sahile vuran kitapları yerinde inceleyen Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, açıklamasında konuyla ilgili gerekli incelemenin yapılacağını söyledi.

Gülmek, kitapların içeriklerine bakılacağını belirterek, ''Vatandaşımızdan gelen ihbarı değerlendirdik. Burada, bir kısım dini yayınların denize atılmış olduğunu gördük. Bunların içerisinde peygamber efendimizin hayatını anlatan kitaplar var. aralarında çeşitli dini yayınlar da mevcut. Bu kapsamda kitaplara müftülük olarak el koyduk. Bunları temizleyip kurutarak, geri kazanacağız'' diye konuştu. 

Bu haber 1713 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...