YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Hakemler izin verse Fener´e...

Beşiktaş´ın süper starı Deron Williams, birbirinden çarpıcı sözlere imza attı.

18 Kasım 2011 20:18

'F.Bahçe derbisinde ilk yarıda 17 sayı attım, 21 sayıyla bitirdim. 50 sayı atmak istedim. Ama hakemler sertliğe izin vererek bunu başarmama müsaade etmediler!'

Oyuncular Sendikası Başkanı Billy Hunter... NBA Başkanı David Stern... Röportaja başlamadan önce şunu söylemek istiyorum ki; Allah sizden razı olsun! Eğer siz 'lokavt' konusunda anlaşmaya varmış olsaydınız, biz bu röportajı hiç yapamamış olacaktık. Ya da New Jersey'e gitmemiz gerekecekti! New Jersey değil ama İstanbul Akatlar'da buluştuk dünya yıldızı Deron Williams ile...

TEŞEKKÜRLER ATAMAN...

NEW Jersey Nets'ten 'lokavttan' faydalanarak Beşiktaş Milangaz'a transfer olan Deron Williams ile röportaj yapan ilk Türk basın mensupları olma gururu yol boyunca omuzlarımızdaydı Saim Bozer ile birlikte. Ama malum yağmur sonrası İstanbul trafiği...
DERON Williams gibi dünyanın en iyi 10 basketbolcusundan birini 10 dakika bekleten ilk basın mensupları olarak da tarihe geçmiş olabiliriz! Röportaj konusunda bir 'special thanks' yani özel teşekkür de Beşiktaş Milangaz Koçu Ergin Ataman'a. Röportaj konusunda bize çok yardımcı oldu.

AAA! TÜRKÇE KONUŞUYOR

AKATLAR'DA Sporium'dan içeri girdiğimizde Ergin Ataman'ı görüyoruz. Karşısında yüzü görünmeyen, kafasında bereli birisi var. Koç'tan sonra masadaki 'o gizemli adam' da bize Türkçe 'merhaba' deyince Williams'ın beklemekten sıkılıp gittiğini düşünüyoruz. Ama bir de bakıyoruz ki bizi güleryüzle ve Türkçe 'Merhaba' diyerek karşılayan kişi ondan başkası değil.
ÇOK mütevazı adam... Her soruya büyük içtenlikle cevap veriyor.

BALLI ÇAYI ÇOK SEVİYOR!..

8 ve 12 yaşlarında eyalet güreş şampiyonu olduğu bilgisi; ya da ekranda 'şişman' görünmesi sizi şaşırtmasın. Deron Williams gayet fit ve ince biri. Ama İstanbul'un 'ne olduğunu kendisinin bile bilmediği' havası, Deron Williams'ı da hasta etmiş... Girip başlangıcında. Bir de antrenman sonrası olunca, vitamin almalı... Koç Ataman'ın isteğiyle zencefil ve nar suyu geliyor. 'Shot' yapması lazım... Ama sıvıyı ağzına değdirdiği anda midesi bulanıyor... Ve Ergin Ataman'a 'manalı' bir bakış atıyor. Sonra çayı geliyor... Şeker yerine balı damlatıp içmeye başlıyor.

BEŞİKTAŞ ile sözleşme imzaladıktan sonra ama Türkiye'ye gelmeden önce ABD basınına 'Yeni bir kültür tanımaya gidiyorum' demişti. Türkiye hakkında konuştuk ama tabii ki önce basketbol hatta futbol hatta güreş konuşacağız. 'NBA, lokavt, Türkiye Ligi, Mehmet Okur' diye uzayacak sohbet.

Bu haber 2364 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...