YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu lojistik merkezi açıldı ...

- Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), Çorlu´da yapılan lojistik merkezini açtı

29 Temmuz 2016 17:31 | Trakya Güncel
- Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), Çorlu'da yapılan lojistik merkezini açtı
 

Hatip Mahallesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ'nin kuruluşundan bu yana bölge de büyük hizmetlere imza attığını söyledi.

Albayrak,  TESKi'nin yaptığı yatırım ve çalışmaları en çabuk ve güzel şekilde gerçekleştirerek hizmete açtığını belirterek, ''Hızlı bir çalışma içindeyiz. Lojistik Merkezimiz Tekirdağ’a hayırlı olsun. TESKİ, Tekirdağ’a yakışır hizmetler yapmaya devam edecek. Bütün ilçelere gerekli yatırımları tek tek yapıyor ve hayata geçiriyoruz. Çorlu için bu merkez çok önemli'' dedi.

Yapılan törende daha sonra konuşan TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ise, Çorlu Lojistik Merkezi'nin bin 910 metrekarelik kapalı bir alanda hizmet sunacağını kaydetti.

Başa, lojistik merkezini hazırlarken Çorlu Belediyesi'nin uzun süre şantiye alanında hizmet veren lojistik merkezini örnek aldıklarını ve malzemelerin bir çoğunun da bu merkezden ve Malkara İbribey Deposu'ndan getirildiğini ifade ederek, ''Burada 10 blok, 40 raf ve bin 8 gözden oluşan raf sistemi içinde ve merkez içinde 987 sarf malzeme ile 139 demirbaş bulunuyor. Buradaki malzemeler, 4 bin 688 lira toplam değere sahip. Tüm malzeme giriş ve çıkışları taşınır mal yönetmeliğine uygun olarak yapılıyor'' şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1753 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...