YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Kalkışma olaylarında Çorlu´dan 8 subay gözaltına alındı

Çorlu´da, biri albay 8 rütbeli askerin gözaltına alınmasının ardından ev ve iş yeri aramaları sona erdi, çok sayıda bilgisayar ve evraka el konuldu.

16 Temmuz 2016 16:58 | Trakya Güncel

Çorlu'da, biri albay 8 rütbeli askerin gözaltına alınmasının ardından ev ve iş yeri aramaları sona erdi, çok sayıda bilgisayar ve evraka el konuldu.

Bölücü terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Çorlu Askeri Mahkemesi'nde hakim ve savcı olan biri albay 8 rütbeli askeri personel gözaltına alınarak Çorlu devlet hastanesi'ne götürüldü.Burada alınan sağlık raporlarının ardından, Çorlu Askeri Mahkemeye gidilerek burada arama yapan ekipler, daha sonra da gözaltına alınan subayların evlerinde ve varaçlarında da arama yaptı. 

Yapılan aramalarda, çok sayıda bilgisayar, hart disk ve evraka el konuldu.

Öte yandan, gözaltına alınan biri albay 8 subay, emniyet müdürlüğüne elleri kelepçeli olarak getirildi.

Burada, gaztecilerin sorularını yanıtsız bırakan şüpheliler, polis tarafından sorgulanmaya başladı.

Yapılan aramalara askeri izibat ve bazı yüksek rütbeli subaylar da katıldı. 

 

Bu haber 1519 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...