YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU’DA PARKI YAKTILAR …

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park alanına kurulan çocuk oyun grupları ve spor aletleri kimliği belirsiz kişilerce yakılmak ve kırılmak suretiyle kullanılamaz hale getirildi.

15 Temmuz 2016 14:14 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park alanına kurulan çocuk oyun grupları ve spor aletleri kimliği belirsiz kişilerce yakılmak ve kırılmak suretiyle kullanılamaz hale getirildi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, Trakya Güncel Gazetesi’ne açıklamasında yaşanan olayın içlerini acıttığını ve hukuki anlamda peşlerini bırakmayacaklarını söyledi.

Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'nde bulunan park alanına kurulan çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yakılmasıyla ilgili gerekli hukuki girişimleri başlattıklarını ifade eden Baysan, ''2011 yılında yapılan ve 2013 yılında oyun grupları ve spor aletlerinin konuşlandırıldığı parka giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, parkta kurulu bulunan çocuk oyun grupları ve spor aletlerini yakarak zarar verdi. Benzer olayın daha önce de yaşandığını hatırlıyoruz'' dedi.

Bu kötü niyetli kişi ya da kişileri kınadığını belirten Baysan, hiç kimsenin yapılan hizmetleri, özellikle de çocuklar için yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hakkı olmadığını kaydetti.

Baysan, halkı da bu konuda duyarlı olmaya davet ederek, ''Bunlar birer milli servet. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ve gerekeni yapacağız'' diye konuştu.

 

Bu haber 1600 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...