YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene´li iş adamı Serkan Bezgin, 500 Suriyeli´yi iftar sofrasında bir araya getirdi

Ergene´li iş adamı Bezgin, 500 Suriyeli sığınmacıyı iftar sofrasında bir araya getirerek, onlara erzak, beyaz eşya ve giysi yardımında bulundu

28 Haziran 2016 13:00 | Trakya Güncel
Ergene'de bir iş adamı 500 Suriyeli sığınmacıyı iftar sofrasında bir araya getirerek, onlara erzak, beyaz eşya ve giysi yardımında bulundu
 
Ergene'de bir iş adamı 500 Suriyeli sığınmacıyı iftar sofrasında bir araya getirerek, onlara erzak, beyaz eşya ve giysi yardımında bulundu. 

Marmaracık Mahallesi'ndeki düğün salonunda yapılan programda, bölgede yaşayan Suriye'li sığınmacıları kendi şirketine ait araç ve personel ile taşıtarak getirten Serkan Bezgin isimli işi adamı, onlarla birlikte iftar etti. 

Yapılan programın herkese örnek olmasını istediğini belirten Bezgin, Trakya Güncel Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, bazı toplu iftar programlarında özellikle Suriye'li çocukların ve ailelerinin hor görüldüğünü tespit ettiği için böyle bir iftar düzenlediğini söyledi.

Bezgin, Suriye'li sığınmacıların sıcak bir aile ortamında aynı sofra etrafında iftar etmesinin çok güzel olduğunu ifade ederek, ''Suriyeli vatandaşları zaten hor görüyorlar. Bazı iftar programlarında onların hoş karşılanmadığını gördüm. Bende, buna karşılık sadece Suriyeli vatandaşlara özel iftar programı düzenledim. Evlerinden özel araçlarla aldığım Suriye'li kardeşlerimizle aynı sofra etrafında orucumuzu açmak beni çok mutlu etti'' dedi.

Yapılan programda Bezgin Suriye'li vatandaşlara erzak kolisi, beyaz eşya ve giysi yardımında da bulundu.

Programa AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım, Ergene Gazeteciler Derneği Başkanı Coşkun Bozyel, Ergene Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Demiryol da katıldı.     

Bu haber 2041 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...