YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan´dan Tekirdağ Valisi Ceylan´a hoş geldin ziyareti ...

Marmaraereğlisi belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ´a atanan Vali Mehmet Ceylan´ı ziyaret etti.

25 Haziran 2016 18:52 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ'a atanan Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti. 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ceylan'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Uyan, Tekirdağ'ın büyümesi ve gelişmesi için ellerinden gelen çalışmaları birlikte yapmaya hazır olduklarını söyledi. 

Kendilerinin gerek Marmaraereğlisi'nde gerekse de Tekirdağ genelinde yapılan bütün sosyal projelerin içinde yer almaktan mutlu olduklarını vurgulayan Uyan, ''Sizlerden önceki görevli Valilerimizle de çok güzel ilişkilerimiz oldu ve beranber birçok projenin içinde yer aldık. Sizlerle de çok güzel projeler yapacağımıza inanıyorum. Bir kez daha tekirdağ'ımıza hoş geldiniz'' dedi. 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Ceylan da, Başkan Uyan'a çlışmalarında başarılar diledi. 

Ziyarette Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe de hazır bulundu. 

Bu haber 1567 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...