YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Vatandaştan TEKPARK´a gece tepkisi

Çorlu´da, bir alışveriş merkezinin önünde TEKPARK tarafından gece uygulanan otopark ücretine vatandaşlar tepki gösterdi

19 Şubat 2016 21:12 | Trakya Güncel

Çorlu'da, bir alışveriş merkezinin önünde TEKPARK tarafından gece uygulanan otopark ücretine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Tekirdağ genelinde il merkezi ve ilçelerinde geçtiğimiz günlerde uygulamaya konulan ve sistemin tam olarak oturtulamadığı için vatandaştan tepki gören TEKPARK uygulaması Çorlu'da bu kez de gece uygulanmaya başlanınca halk isyan etti. 

Sürücüler, büyük bir alışveriş merkezine aileleriyle birlikte geldiklerini ve burada araçlarını bu alışveriş merkezinin bahçesinin önüne çektiklerinde yüksek oranlarda otopark ücreti ödediklerini kaydetti. 

- Çelebi;

''Evimizin olduğu site bahçesini de otopark yapsınlar''   

Çorlu'da gündüz uygulanan otopark uygulamasının en azından gece uygulanmamasının sürücüleri çileden çıkarttığını söyleyen Ulaşım Sektöründe faaliyet gösteren İş adamı kazım Çelebi, "Aracımız alışveriş merkezinin önüne çektim. Kısa bir süre sonra dışarıya çıktığımda gece olmasına rağmen burada bile otopark uygulaması yapıldığını gördüm. Yüksek oranda otopark ücretleri halk tarafından çok iyi karşılanmıyor. Burada önemli olan paradan ziyade alışveriş merkezinin girişinde ve gece dahi uygulamanın devam ettirilmesi'' dedi. 

Bu haber 1720 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...