YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Emekli öğretmenden devlet hastanesine bağış ...

Çorlu´da bir emekli öğretmen, devlet hastanesine Pediatrik diyabet okulu, çocuk eğitim alanı ve çocuk hasta müdahale alanı yaptırdı.

14 Şubat 2016 13:29 | Trakya Güncel
Çorlu'da bir emekli öğretmen, devlet hastanesine Pediatrik diyabet okulu, çocuk eğitim alanı ve çocuk hasta müdahale alanı yaptırdı. 

Hastanede yapılan bölümlerin açılış töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, hayır sever bir vatandaş tarafından yaptırılan bu çocuklara özel bölümlerin Çorlu Devlet Hastanesi'nin önemli bir kazanımı olduğunu söyledi. 

Burada halkın daha aktif hizmet alacağını belirten Salioğlu, ''Hayır sever emekli öğretmenimiz Lütfiye Şık hanımefendi Çorlu Devlet Hastanesi'ne çocuklara özel böyle bir bölüm yaptırmış. Bu bölümde tedavi olan ve bu bölümde bulunacak olan çocuklarımız adına be kendisine teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

Yapılan törende sembolik açılış kurdelesi kesilirken, Vali Salihoğlu hayır sever Şık'a plaket taktim etti.

Tören sonunda açıklamada yapan Şık, 30 yıl boyunca çocuklarla bir arada ve iç içe yaşadığını, onun için çocuklar için bir şeyler yaparak dünyada bırakmak istediğini belirtti.

Şık açıklamasında şunları kaydetti;

''Ben emekli bir öğretmenim. 30 yıl boyunca hep çocuklarla beraber yaşadım. Onun için bu dünyada kalıcı bir şeyler bırakmak istedim. Çorlu Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Öznur Ateş ile sohbet ederken, burada ne yapabiliriz diya konuştuk. Kızımız ile birlikte bu bölümlerin ihtiyaç olduğunu ve bunları yapmanın uygun olacağını kararlaştırdık.''

Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Çorlu Devlet Hastanesi idarecileri ve vatandaşların katıldığı tören sonunda kokteyl düzenlendi. 

Bu haber 1455 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...