YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Tekirdağ´da iş kazası yaşanmayan 3 bin gün kutlandı

Marmaraereğlisi´nde bir firma, iş kazası yaşanmayan 3 bininci günü yapılan tören ile kutladı

3 Ocak 2016 19:34 | Trakya Güncel
Marmaraereğlisi'nde bir firma, iş kazası yaşanmayan 3 bininci günü yapılan tören ile kutladı.

Botaş mevkisinde faaliyet gösteren Unı-Mar Elektrik Üretimi A.Ş. isimli firmada, düzenlenen törende 3 bin gün boyunca hiçbir iş kazası yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, ülkede elektrik üretiminin çok önemli olduğunu söyledi. 

Yıldırım, iş güvenliği ve iş kazaları Türkiye gibi kalkınma yolunda olan ülkelerde büyük ve acılı olaylara neden olduğunu belirterek, ''Bu olayların sayısının da çok fazla olduğunu görüyoruz. Ama, bu güzel işletmenin 3 bin günden beri hiç bir iş kazası yaşanmadan bu güne gelmesi hepimizi son derece sevindiriyor. Ülkemizin can damarları ve ekonomimizi besleyen ve kalkınmamızın en büyük itici gücü olan elektriği burada üretiyoruz. enerji olmadan kalkınma olmuyor, enerji de dünyanın en önemli sektörü. Burada, birkaç vilayete yetecek kadar elektrik üreten bu firmaya teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 

Törende konuşan Unı-Mar Elektrik Üretimi A.Ş. Genel Müdürü Enver Gümüş ise, böyle bir ekip ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Gümüş, 3 bin gündür firmalarında en ufak bir iş kazasının bile yaşanmadığına dikkat çekerek şunları kaydetti;

''Bu iş yerinde 3 bin günden bu yana en ufak bir iş kazası bile yaşanmadı. Burada, ülkenin en ciddi sektörlerinden biri olan elektrik enerjisi üretimi yapıyoruz. İş yerlerinde iş kazalarının yaşanması doğal. Ancak, bunu minimize etmek çok önemli.''

Yapılan konuşmalar sonrası Vali Yardımcısı Yıldırım tarafından çalışan bazı işçilere plaket takdim edildi. 

Kokteyl ile son bulan törene,  Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe, firma yetkilileri ve çalışanları katıldı. 

Bu haber 1477 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...