YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Kızılay´da devir teslim töreni ...

- Ergene Kızılay´dan siyaseti uzak tutacağız

3 Şubat 2016 13:29 | Trakya Güncel
Ergene Kızılay'da devir teslim töreni yapıldı. 

Geçtiğimiz günlerde, Sağlık Mahallesi'ndeki Kızılay Ergene Şubesi'nde gerçekleştirilen olağan kongrede yapılan oylamalar sonucu başkanlığa seçilen Bora Küçükçetin, görevi devraldı.

Yeni başkan Küçükçetin, Ergene Kızılay'ın kurucu başkanı zeki uzun'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Kızılaya siyaseti sokmayacaklarını söyledi.

Kendisi ile ilgili siyasi söylemlerin tamamen asılsız olduğunu belirten Küçükçetin Trakya Güncel Gazetesi'ne açıklamasında, ''Biz, Ergene Kızılay'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Halkın hizmetinde olup, onların isteklerine göre projeler üreteceğiz. Kızılayı, her türlü siyasi görüşten uzak tutacağız. Kızılay, gönüllülük esasına göre çalışan bir kurum. Bizler de gönüllü olarak görev yapıyoruz'' dedi. 

Yapılan törede ayrıca, Uzun ve Küçükçetin bir süre daha sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bu haber 1621 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...