YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Kızılay´da Küçükçetin Dönemi Başladı ...

Ergene Kızılay Şubesi´nin olağan kongresinde 3 adaydan birinin listesi kabul edilmedi, kongrede yeni başkan Küçükçetin oldu.

3 Mart 2016 13:19 | Trakya Güncel

Ergene Kızılay Şubesi'nin olağan kongresinde 3 adaydan birinin listesi kabul edilmedi, kongrede yeni başkan Küçükçetin oldu.

Sağlık Mahallesi'nde bulunan Türk Kızılayı Ergene Şubesi'ndeki olağan kongrede, kurucu başkan Zeki Uzun'un yanı sıra iki liste daha oylamaya katılmak için aday oldu.

Kongre divan başkanına eski başkan Zeki Uzun, ile birlikte Şemsi Turan ve Bora Küçükçetin de liste verdi.

Divan heyetinin yaptığı kontrollerde, Şemsi Turan'ın Kızılay üyeliğinden ihraç edildiği ve oylamaya katılamayacağı belirlendi.

Olay üzerine söz alan Turan, kendisinin sadece yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini ve üyelikten istifa etmediğini belirterek hakkını hukuki yollardan arayacağını kaydetti.

Daha sonra, iki liste arasında yapılan oylamalarda 31 oy Bora Küçükçetin'in listesi alırken, 17 oy da eski başkan Zeki Uzun'un listesi aldı.

1 oyun geçersiz sayıldığı oylama sonunda yeni başkan seçilen Küçükçetin şunları söyledi;

''Ergene'de Kızlay'ın kurulmasında bizlerin çok emeği var. Değerli üyelerimiz bana güvenerek oylarını verdi ve beni başkan seçti. Kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra, Kızılay'ın Ergene ilçesindeki faaliyetlerini ve de hizmetlerini arttırarak devam ettirmek için çalışmalar üreteceğiz.''

Bu haber 2028 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...