YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ünal Baysan Gazeteciler İle MystiC Cafede bir araya geldi

15 Ağustos 2017 18:23 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu'da hizmet veren yaygın ve yerel basın mensuplarıyla Mystic cafede bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve Oktay Çolpan, Çorlu hizmet veren gazete, dergi, radyo ve internet yayın temsilcileri ile ulusal ve yerel muhabirliği yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Basın mensuplarına Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın mensuplarından gelen soruları da yanıtladı.

Başkan Baysan 21-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Çorlu Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, hazırlanan festival broşürleri basın mensuplarına dağıtıldı.

Başkan Baysan buluşmanın ardından basın mensupları ve işletme çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bu haber 24852 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

5
  Yükleniyor...