YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF Çorlu Şubesi Yeni Hizmet Binası Muhteşem Törenle Açıldı ...

Türkiye Teksitil, Örme ve Giyim Deri Sanayi İşçileri sendikası (TEKSİF) Çorlu Şubesi, yeni hizmet binası açılışı yapıldı.

18 Ocak 2016 16:14 | Trakya Güncel
TRAKYAGÜNCEL - Türkiye Teksitil, Örme ve Giyim Deri Sanayi İşçileri sendikası (TEKSİF) Çorlu Şubesi, yeni hizmet binası açılışı yapıldı.
Yeni hizmet bi,nasında düzenlenen açılış töreninde konuşan TEKSİF Çorlu Şube Başkanı Gülteki,n Bozan, sendika üyeleri için en güzel hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.
TEKSİF Sendikası'na yakışır bir hizmet binasına geçtiklerini ifade eden Bozan, ''Bütün çalışmalarımız ve girişimlerimiz üyelerimizin daha güzel hizöet alabilmeleri yönünde. TEKSİF Sendikası çok büyük ve köklü bir sendika. Türkiye genelinde sendika üyelerrimiz en uygun alanlarda en uygun ve iyi şartlarda hizmet almaya devam ederken, Çorlu'da ve bölgedeki üyelerimize de yakışır bir hizmet binası düzenledik. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız sayın Nazmi Irgat ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
Yapılan törende konuşan TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Irgat ise, ülşke genelinde asgari ücret, toplu iş sözleşmeleri ve benzeri konularla ilgili çalışmları yürüttüklerinin altını çizdi.
Törende yeni hizmet binasının açılış kurdelesini TEKSİF Genel Başkanı Irgat, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve TEKSİF Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan birlikte kesti.
Tören sonunda katılımcılara yönelik kokteyl düzenlendi.
 
 
- TEKSİF ÇORLU ŞUBESİ'Sİ BOZAN'LA YOLA DEVAM ...
Türkiye Teksitil, Örme ve Giyim Deri Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şubesinin 8. olağan kongresi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Salonu'nda yapıldı.
Burada, tek liste ile göreve 3. kez getirilen Gültekin Bozan ve ekibi delegelere kendilerine olan güveninden ötürü teşekkür etti.
Bozan konuşmasında şunları kaydetti;
''3. defa bizlere bu kutsal görevi layık gören delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ekibimiz ile işçi hareketini güçlendirmek, örgütlülüğü aşılamak ve sendikal hareketin gücünü göstermek için çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu tür çalışmalarımız devam edecek. Biz işçi ile işçinin yanındayız.''  
Bu haber 1772 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...