YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorluspor 1947 ile Edirnespor golsüz berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12´nci grupta bulunan Çorluspor 1947 ile Edirnespor maçı golsüz beraberlikle sona erdi.

15 Aralık 2015 17:44 | Trakya Güncel

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12'nci grupta bulunan Çorluspor 1947 ile Edirnespor maçı golsüz beraberlikle sona erdi. 

Ertelee maçında General Basri Saran Stadyumu'nda oynan müsabakaya, rakibine oranla daha istekli ve baskılı bir oyun sergileyen ev sahibi Çorluspor 1947, aradığı golü bulamadı.

İkinci yarıda da baskılı futbolşuna devam eden ev sahibi ekip burada da golü bulamayınca, maç 0 - 0'lık golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Umut Güngör açıklamasında iyi bir futbol sergilediklerini ancak golü bulmadıklarını söyledi.

Güngör, bundan sonaki maçlara bakacaklarını belirterek, ''Biz iyi bir takımız ve iyi futbol oynuyoruz. Ancak, gol yolunu bugün bulmadık. sonuçta kolay alacağımız 3 puanı alamadık ve 1 puanla yetindik'' dedi. 

Oynanan müsabakada ayrıca ismi belilenemeyen bir Edirnespor taraftarı, başına isabet den taş ile hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.    

Bu haber 1604 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...