YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Gerlovolular derneğinden Ergene Kızılay Şubesine Ziyaret

11 Aralık 2015 15:37 | Trakya Güncel

Ergene Gerlovolular dernek başkanı ve Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh NUHOĞLU, ile Dernek yöneticileri Türk Kızılayı Ergene Şubesi'ni ziyaret etti. 

Ziyarette, Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun ile bir süre görüşen Nuhoğlu, ilçede Kızılay'ın kurulmasının çok güzel ve sevindirici olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı'nın yurtiçi ve yurtdışında insani yardımlara devam ettiği gibi kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstlendiğini ifade eden Nuhoğlu, "Türk Kızılay'ı gerek Türkiye 'de gerekse yurt dışında çok ciddi ve köklü çalışmalar yapıyor. Bunun yanı sıra, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatırken kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstleniyor. Yeni kurulan ilçemizde Kızılay şubesinin açılması bizler için de çok güzel ve sevindirici" dedi. 

Dernek kurucu üyesi olan Sağlık Mahalle Muhtarı ve Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Şentürk Kızılayın Mahallemizde olması çok güzel vatandaşlar artık Ergenede Kızılayın Olduğunu biliyor ve yardım taleplerini bizlere ve Kızılaya iletiyor bizlerde Tüm muhtar arkadaşlarımız ile birlikte Kızılay ile koordineli olarak vatandaşımızın her daim yanında olmak için çalışıyoruz dedi.

Ergene Gerlovolular derneğinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Uzun tüm Yönetici arkadaşlarımız ile birlikte, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye başladıklarını kaydetti. 

Kurban bayramında vekaletle kurban kesimi işlemlerini yaptıklarını ve bölgedeki hayır severlerin bağışlarını toplamaya başladıklarını ilk kanbağışı organizasyonlarının çok başarılı geçtiğini belirten Uzun, "Sayın Ergene Gerlovolular dernek başkanı ve Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh NUHOĞLU, ile Dernek yöneticileri nin ziyareti, bizler, çok mutlu etti. yeni kurulan şubemizde yaptığımız çalışmalardan kendilerine bilgi verdik ve çalışmalarımızda desteklerini istedik.

Bundan sonra ilçedeki kamu kurumları ve hayırseverler ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çalışmalarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Bu haber 1770 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...