YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çetinler Arçelik´ten 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması ...

Çorlu´da faaliyet gösteren Çetinler Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenleyerek bir emekli öğretmene 107 ekran LED televizyon ile birçok öğretmene değişik hediyeler verdii

24 Kasım 2015 17:25 | Trakya Güncel

Çorlu'da faaliyet gösteren Çetinler Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenleyerek bir emekli öğretmene 107 ekran LED televizyon ile birçok öğretmene değişik hediyeler verdi.

Omurtak caddesi'nde bulunan Çetinler Arçelik'^te yapılan törene katılan Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Cemal Can Dinçer, beyaz eşye sektöründe lider olduklarını söyledi.

Dinçer, Arçelik olarak dünya pazarında da beyaz eşya sektöründe ciddi adımlar attıklarını kaydederek, ''Bugün, Amerika'da hayata konulan 30 milyon dolarlık çok büyük ve ciddi daire projelerinde, Arçelik beyaz eşyaları kullanılıyor. Bu durum, herkesi olduğu gibi bizleri de çok mutlu ediyor. Çetinler Arçelik bayimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel tertiplediği bu törende bulunmaktan da ayrıca mutluluğumu dile getirmek istiyorum'' diye konuştu.

Törende konuşan Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Çorlu Kaymakam Vekili Aydın Tetikoğlu ise, iki meslek grubunun hiç bitmediğini, bunlardan birinin imamlık diğerinin ise öğretmenlik olduğuna vurgu yaptı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da törende yaptığı konuşmada kendisinin de öğretmen bir ailenin çocuğu olarak yetiştiğini hatırlatarak, ''Benim babam da bir öğretmendi. Öğretmenler gününde Çetinler Arçelik bayii tarafından düzenlenen bu kutlama programı çok anlamlı ve güzel. Kendilerine, bu özel günde öğretmenleri değişik hediyeler ile aynı çatı altında topladıkları için çok teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Yepılan kutlama töreninde, emekli bir öğretmene Çetinler Arçelik tarafından yılın emekli öğretmeni seçilmesi nedeniyle 107 ekran LED televizyon hediye edilirken, katılan bir çok öğretmene de değişik Arçelik ürünleri hediye edildi.

Kokteyl ile devam eden kutlama programına, Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Çorlu Kaymakam Vekili Aydın Tetikoğlu, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bu haber 2263 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...