YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

24 Kasım Öğretmenler Günü ...

24 Kasım Öğretmenler Günü, Çorlu´da yapılan tören ile kutlandı

24 Kasım 2015 13:54 | Trakya Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü, Çorlu'da yapılan tören ile kutlandı. 

Çorlu Belediye Düğün Salonu'nda yapılan tören saygı duruşu ve İStiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende günün anlam ve önemi üzerine konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, 1981 yılından bu yana 24 Kasım tarihinin öğretmenler günü olarak kullanıldığını söyledi.

24 Kasım'ın, bütün öğretmenlerin hizmetlerine karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gün olduğunu vurgulayan Güçlü, öğretmenlik mesleğinin insanlık tarihinin maddi bir ölçütü olmayan ölümsüz bir meslek olduğunu kaydetti.

Öğretmenlerin sevgi dolu bir ışık olduğunu belirten Güçlü konuşmasında, ''Unutmayınız, kelebeklerin ışığa koştuğu gibi, çocuk yürekler ve genç kalpler de sevgiye koşar. Bunun için, sevgiyi sunanın aynı zamanda da hak etmesi gerekir'' dedi.

Törende, 24 Kasım Öğretmenler Günü için ilçedeki okullar arasında düzenlenen resim ve kompozisyon dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Emekli öğretmenlere plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edildiği törende ayrıca mesleğe yeni başlayan öğretmenler de yemin etti.

Yapılan törene Tekirdağ Vali yardımcısı Çorlu Kaymakam Vekili Aydın Tetikoğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Bu haber 1566 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...