YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Marmaraereğlisi´ne yeni hizmet binası ...

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yapımı devam eden yeni belediye binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu

23 Kasım 2015 21:56 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yapımı devam eden yeni belediye binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Uyan yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.

Tekirdağ'ın büyükşehir belediyesi olması sebebiyle ilçedeki belde ve köylerin mahalle olarak belediye bünyesine katılması sonucu mevcut belediye binasının yetersiz kaldığını belirten Uyan, ''İlçemizin yerleşimi kuzey ve kuzeybatı bölgesine doğru genişliyor. Bu nedenle, Tekirdağ - İstanbul yolunda yeni bir belediye hizmet binası inşa ediyoruz. Yeni belediye binamızın 30 Ağustos 2015 tarihinde temel kazılarına başlandı. Çalışmalar hızla sürüyor.'' dedi.

Yeni belediye binasında, mimari projenin ilçedeki geçmiş medeniyet ve tarihi dokuya uygun olarak tasarıma önem verildiğini kaydeden Uyan, binanın toplam 8 katlı ve inşaat alanın 11 bin metrekara alan üzerine konuşlandırıldığını söyledi.

Uyan öte yandan, binanın kısa sürede bitirilerek halkın hizmetine açılacağını da ifade etti. 

Bu haber 2174 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...