YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Langer´den CHP´ye 1 bina, 1 de otobüs ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkan Adayı Mehmet Langer, ´´Seçildiğim taktirde, ilk 6 ay içerisinde ilçe başkanlığına bina tapusu hibe edeceğim´´ dedi.

19 Kasım 2015 13:39 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkan Adayı Mehmet Langer, ''Seçildiğim taktirde, ilk 6 ay içerisinde ilçe başkanlığına bina tapusu hibe edeceğim'' dedi. 

Yaklaşan ilçe kongresi öncesi, suskunluğunu Trakya Güncel Gazetesi'ne bozan Langer, çarpıcı açıklamalarda bulunudu. 

Langer, 29 Kasım 2015 tarihinde yapılması planlanan CHP Ergene İlçe Başkanlığı seçimi için kendisinin de aday olduğunu belirterek, bölgede partinin ilçer başkanı olması halinde ciddi projelerinin olduğunu iddia etti.

Partinin her faaliyetinde bir şekilde kendisinin de bulunduğunu söyleyen Langer, ''Ergne Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı seçiminde bende başkan adayıyım. Burada, seçilmem halinde çokı ciddi projeleri hayata geçireceğim. Ekibimiz ile, bütün partililerimizi kucaklayan bir yapımız olacak'' dedi.

Ergene ilçesinin çok önemli ve stratejik bir yapıya sahip olduğunu da hatırlatan Langer, burada CHP ilçe örgütünün kendisine ait bir binasının olması gerektiğini kaydetti.

Langer, projeleri arasında ilk 6 ayda bina tapusunun partiye hibe edilmesinin de bulunduğunu belirterek söylerine şöyle devam etti;

''Ben seçilmem halinde, ilk 6'lık süre zarfında bir bina tapusunu CHP'ye hibe edeceğim. Bunun hemen akabinde de, bir otobüs alıp yine partinin hizmetinde kullanılmak üzere vereceğim.'2 

Bu haber 2668 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

1

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...