YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Göğsümüzü Kabartan Güreşçilerimiz Ödüllendirildi

Çorlu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlene törende ödüllendirildi.

5 Kasım 2015 19:15

Türkiye, Avrupa ve Dünya'da çeşitli müsabakalarda önemli dereceler elde eden Çorlu Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı güreşçileri Aynur Erge, Aysun Erge, Emine Çataloğlu ve Mehlika Öztürk, Türkiye Güreş Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Fatih Kobal ve Antrenör Hasan Mert,  Çorlu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlene törende ödüllendirildi.

Başarılı sporcuları ve söz konusu başarıların kazanılmasında emeği geçen herkesi tebrik ederek teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan hedeflerinin, yeni tesisler ile şehrimizdeki sporcu sayısını artırmak ve yeni büyük başarılara imza atmak olduğunu belirtti.

Başarılı sporcularımıza ve antrenörlerimize ödüllerini, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Toprak ve Kurtuluş Ay verdi.

Tören sonunda açıklamada bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Fatih Kobal turnuvanın ardından yaptığı açıklamada; “Takımımız bünyesinde yetişen sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a, ÇBSK Kulüp Başkanı Hasan Eligül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.

 Öte yandan sporcularımızın katıldıkları müsabakalarda aldıkları sonuçlar ise şöyle;

 Aynur Erge:

Yıldız Bayanlar Dünya 5.

Yıldız Bayanlar Balkan 2.

Yıldız Bayanlar Türkiye 1.

Genç Bayanlar Türkiye 3.

Büyük Bayanlar Türkiye 3.

 Aysun Erge:

Büyük Bayanlar Türkiye 2.

U23 Bayanlar Türkiye 3.

 Emine Çataloğlu:

Genç Bayanlar Türkiye 1.

Brezilya Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti.

 Meliha Öztürk

Büyük Bayanlar Türkiye 3.

U23 Bayanlar Türkiye 3.

Genç Bayanlar Türkiye 3.

Bu haber 24189 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

3
  Yükleniyor...