YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 92´nci yıldönümü kutlamaları

Çorlu´da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 92´nci yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi

28 Ekim 2015 13:34

Çorlu'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende daha sonra Kaymakamlık, Kolordu Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla anıta sunuldu.

Yapılan törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve halk katıldı.

Öte yandan, resmi törenin ardından CHP Milletvekili Köprülü ve Belediye Başkanı Baysan ile beraberindeki partililer kendi parti çelenklerini de Atatürk Anıtı'na koydu.

Burada kısa bir konuşma yapan Köprülü şunları söyledi;
''sizler, Cumhuriyeti,n yegane bekçilerisiniz.Yıllardır, Cumhuriyetimize bağlılığımızı koruduk ve her daim korumaya devam edeceğiz. Yaklaşan seçim için sorumluluğumuz fazla. Sadece oy kullanmak ve oyumuza sahip olmak yetmez. Kullanılan diğer oylara da sahip çıkmalıyız. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.''

Bu haber 1641 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...