YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Çorlu´da

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak Çorlu´da Mitinge Katıldı

26 Ekim 2015 19:46 | Trakya Güncel

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitinge katıldı.

Burada partililer ile halka seslenen Genel Başkan Kamalak, hükumete yüklendi. 

Yaklaşık 13 yıldır ülkenin yönetimini üstlenen iktidarın yanlış politikalar uygulayarak geriye dönülmesi zor bir yola girdiğini ifade eden Kamalak, ülkede herşeyden önce akan kanın bir an önce durdurulmasının gerektiğini söyledi.

Kamalak, akan kanın ve yaşanan terör olaylarının önüne geçmenin hükumetin işi olduğunu belirterek, ''Akan kanın bir an önce durdurulması gerek. Biz 11 ay koalisyon hükumeti biçiminde 1996 yılında yönetimde bulunduk. Allah aşkına hatırlayan varmı, doğudan batıdan bu 11 aylık süre içerisinde tek bir şehit haberi geldimi. Hayır, kanı biz durdururuz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı, hemde meclisteki konuşmalarda muhalefet yerleştirmek için Sivas'ın doğusuna bile gidemezsiniz diyor. Bir takım vatandaşlar, bir takım siyasi liderler oralara gidemiyorsa, bunun günahı vebali 13 yıldan bu yana Türkiye'yi yönetenlerde değilmidir. Bugün yine iktidardakiler, belli bölgelerde güvenlik yoktur sandıklar taşınmalıdır diyor, bunun sorumlusu da onlar'' diye konuştu.

İktidar partisi yöneticilerinin halkı tehdit ettiğini ve oy istediğini iddia eden Kamalak, hiçbir ülkede idarecilerin kendi vatandaşlarını tehdit etmediğini ama bunun örneğinin Türkiye'de görüldüğünü kaydetti. 

Kamalak, Başbakan Davutoğlu'nun bir konuşmasında halktan oy isterken aynı zamanda da tehdit ettiğini vurgulayarak, ''Van'daki konuşmasında sayın başbakan diyor ki, oyunuzu bize vermezseniz beyaz torslular gelir.  Yani burada devleti ihbar ediyor. Biz zamanlar diyor, beyaz torosla gelip burada insanlarımızı, evlatlarımızı, gençlerimizi öldürüyorlardı. Yine gelir ha diyor. Ya bana oy ver, yahut başkasına can ver diyor'' şeklinde konuştu. 

Kendilerinin yönetime geçmeleri durumunda çok ciddi projelerinin olduğunu ve bu projelerin temelinde de insan temasının yattığını söyleyen Kamalak, Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi durumunda işçilere yönelik çok ciddi yatırımların ve çalışmaların yapılacağını belirtti. 

Türkiye'de tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini ifade eden Kamalak, bunun sorumlusunun da tüketime dayalı ekonomiyi getiren hükumetin olduğunu söyledi. 

Kamalak, Türkiye'de tüketilen birçok tarım ürününün de tahıl ve bakliyat gurubunun da artık yurt dışından ithal edildiğini belirterek, ''Toprak Mahsülleri Ofisi'ne bir uğrayın. Göreceksiniz ki, Toprak Mahsülleri Ofisi'ndeki mercimek ithal, nohut ithal, pirinç ithal, ne bulursanız ithal. Biz iktidarımızda, hem hayvancılığı hem de tarımı teşvik edeceğiz, taban fiyatları yükselteceğiz. İsteyen herkese iş imkanı sağlayacağız. Nasıl diye sorarlarsa o bizim işimiz. Eğer tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçmek istiyorsak, yani batıya kul köle olmak istemiyorsak adres Saadet Partisi, gelir dağılımında adalet istiyorsak yine adres Saadet Partisi'' diye konuştu. 

Kendi iktidarlarında ülkede yeni bakanlıklar kuracaklarını anlatan kamalak, bunların emekli bakanlığı, esnaf bakanlığı ve engelliler bakanlığı olduğunu ifade etti.

Kamalak sözlerine şöyle devam etti;

''Şuan güney doğuda devletin giremediği mahalleler olduğu gibi, güneyimizde de bir tehlike oluşuyor, savaş çanları çalıyor. Biz uyardık iktidar sahiplerini. Ta 5 yıl önce uyardık. Onlar Şam Camii'nde namaz kılacağız diyorlardı. Biz dedik ki siz Suriye'ye 15 dakikada girebilirsiniz, ama 15 yılda çıkamazsınız. Çıktığınızda da kolunuz kanadınız kırılmış olarak çıkarsınız, ülkemiz bölünmüş olarak çıkarsınız dedik, dinletemedik. Bizi, Eset'çilikle suçladılar. ma 5 sene sonra tüm dünya Saadet Partisi'nin dediği noktaya geldi.'' 

Bu haber 1555 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...