YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİ SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ TARAFINDAN ŞEHİTLERİMİZ VE MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE MEVLÜT OKUTULDU

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi şehitlerimiz ve muharrem ayı münasebeti ile Cuma namazından sonra mevlid okuttu

24 Ekim 2015 22:30 | Trakya Güncel

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi şehitlerimiz ve muharrem ayı münasebeti ile Cuma namazından sonra mevlid okuturken,  namaz sonrası aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif yönetimi Cuma günü okuttuğu mevlide Çorlu İlçe Kaymakamı Sn. Levent Kılıç ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Güçlü’nün yanı sıra çok sayıda kooperatif ortağı, sanayi esnafı ve vatandaş katıldı.

Kooperatifi başkanı Zeki Dobrucalı, bu vatanı canları pahasına koruyan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Dobrucalı düzenlenen aşure dağıtımı vesilesi ile başta kooperatif ortakları olmak üzere tüm Çorlu halkının Muharrem ayını kutlarken “ Bizde Kooperatif yönetim kurulu olarak bu anlamlı günlerde kooperatifimizin çok değerli mensuplarıyla kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek istedik dedi. Dobrucalı ayrıca Muharrem ayının barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını söyledi.

Bu haber 1461 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...