YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Parti Tabanı Belen´den Belediye Başkan adayı Olmasını Bekliyor

Ülkü Ocaları eski Başkanı Gültekin Akın, ´´Millietvekili Belen´den istifa ederek belediye başkan adayı olmasını istiyoruz´´

21 Ocak 2014 15:21

Çorlu Ülkü Ocakları Eski Başkanı Gültekin Akın, ''MHP Milletvekili Bülent Belen'den, belediye başkanı adayı olmasını istiyoruz'' dedi.

Akın, bir programda düzenlediği basın açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Çorlu'da hala belediye başkan adayı belirlemediğini ifade ederek, parti ve ocak tabanının MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen'in belediye başkan adayı olmasını istediğini söyledi.

Başka partilerde de bunun örneklerinin görüldüğünü ifade eden Akın, Belen'in bir fedakarlıkta bulunarak milletvekilliğinden istifa etmesini ve Çorlu Belediye Başkan adayı olmasını beklediklerini kaydetti.

Akın, Belen'in belediye başkan adayı olması yönünde parti tabanından seslerin yükseldiğini de belirterek, ''Ben Çorlu Ülkü Ocakları eski başanıyım. Partimizin, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Çorlu gibi önemli bir bölgede hala belediye başkanı adayı çıkartmaması bizleri de üzüyor. Parti ve ocak tabanında ise, milletvekili Bülent Belen'in başka partilerde de olduğu gibi bir fedakarlık yaparak belediye başkan adayı olması yönünde bir görüş belirginleşti. Kendisinden, diğer partilerde örneği olduğu gibi bir fedakarlık bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Öte yandan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde diğer partilerin sahaya inerek ciddi çalışmalara başladıkalrını da söyleyen Akın şunları kaydetti:

''Artık yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Ancak, bizim partimizde hala bir aday çıkmamasının yanında, herhangi bir çalışma da yok. Bu durumda gelecek seçimlerden bir beklentimiz kalmadı. Bu konuyla ilgili, bölgedeki parti ve ocak tabanı olarak genel merkezimizden de milletvekilinen de bir açıklama bekliyoruz.''

Bu haber 2282 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...