YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

9 Ay dan 90 Yaşına Marmara Ereğlisi İftarında

Uyan 4 Nesil birden Burada Ne Mutlu Bize

29 Temmuz 2013 10:42

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, düzenlediği iftar yemeği ile birlikte vatandaşları ile buluştu. Yemeğe CHP'nin iki milletvekili de katıldı.

Marmara Ereğlisi Belediye Düğün Salonu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katılırken, bu tür iftarlarda yaşanan izdiham ve yemek kuyruğu ise alınan önlemler ve Belediye Başkanı İbrahim Uyanın direktifleri ile yaşanmadı .Belediye başkanı İbrahim Uyan ve Eşi Meryem Uyan İftara Katılan Tüm Davetlilere Tek tek Tüm Masaları Gezerek hoşgeldin diyerek beraber fotoğraf çektirdiler. Başkan İbrahim Uyan'In davetlisi olarak Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü'de yemekte hazır bulundu.

Yemeğe Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Geçmiş dönm Milletvekili ve mevcut Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün CHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Chp Marmara Ereğlisi ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte dikkat edilen ve insanlar arasında slogan olan ise bir ailenin nerdeyse 4 nesilin İftara katılarak güzel bir tablo göstererek 9 aydan 90 yaşına kadar iftarda dedirtti.

Başkan Uyan yemekte yaptığı konuşmada şöyle konuştu;

"Bugün burada sizinle 15. iftar yemeğinde buluşuyoruz. Eğer izin verirseniz seneye de 16. iftar yemeğinde buluşmak istiyorum. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaşantımızın her alanında sizlerle birlikte çok güzel işler başaracağız. Sultanköy ve Yeniçiftlik'in de katılımı ile hizmet alanımız büyüdü. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız."

Yemekte Yüceer ve Köprülü'de birer konuşma yaparak ramazan'ın birlik beraberlik duygusuna vurgu yaptılar. Yemek sonrası protokol heyeti Liman içindeki çay bahçesine geçerek bir süre sohbet etti.

Marmara Ereğlisi İftar
Bu haber 2316 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...