YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, polis rotasyon çalışmasını Çorlu´da anlattı

Poliste, jandarma da bizim için çok önemli

15 Mart 2013 20:07

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Polis Memurlarının rotasyonunu anlattı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya 14 Mart Tıp Bayramını Çorlu Devlet Hastanesi yemekhanesinde sağlık çalışanları ile yemek yiyerek kutladı.

Çorlu Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulunmak üzere Çorlu'ya gelen Tekirdağ Valisi Yerlikaya, hastanede ilk olarak sağlık çalışanları ile bir araya geldi. 

Yerlikaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirileceği öne sürülen ve il genelinde yaklaşık 500 polis memurunun il içi yer değiştirmesini içerdiği kaydedilen rotasyon ile ilgili olarak sorulan soruları da yanıtladı. 

Yerlikaya şunları söyledi:

Şu anda rotasyonla ilgili arkadaşlar personele bir duyuru yaptılar. İlçelerde, ilde, kendi görev mahallerinde ilgili yönetmeliklere göre görevde kalma süreleri ile ilgili bununla ilgili hakkaniyetli nasıl bir çalışma yapabiliriz bakıyorlar şu an. Şu an için herhangi bir şey yok. Arkadaşlar çalışıyorlar, tayin zamanı bu sene tayin olacak herkes il içerisinde de 18 yıl bir yerde kalmış, biz onları seviyoruz. Bir insan Saray'da 17 yıldan beri görevde kalmış. Orada bir atalet oluşmuş biz onu Çorlu'ya alacağız, biz onu Tekirdağ'a alacağız diyor arkadaşlarımız. Şu an için daha çalışmalarını yapıyorlar bize sunumlarını yapacaklar. O sunum daha bize yapılmadı çünkü şu anda hazırlık yapıyorlar. Burada ilkeyi iyi anlamak lazım. İlke şu; Saray'da, Şarköy'de, Çorlu'da, çok uzun süre burada kalmış olan polis memurlarımız, emekliliği burada olacaklar, emekli olduktan sonraki yaşamlarını bizle beraber paylaşacak olanlar, bizle beraber yapacak olan bu personelimize şöyle bir şey düşünüyoruz diyor arkadaşlarımız. Diğer ilçelerden gidecek durumda olan en kıdemli kişiler, yerlerini seçecek diyor, o da zaten kıdem durumu herkesin belli zaten Çorlu birinci tercihine hizmet puanı kıdemi en üstte olan kim varsa o yerleşecek burada biz tamamen adil ve hakkaniyetli bir çalışma ve yer değişikliği başarılı bir şekilde gerçekleşirse yeni bir yer 10 yıl boyunca, 15 yıl boyunca çalışırken heyecanı arttırmaya yönelik bir sinerji oluşturmak farklı bir niyetimiz yok. Hem emniyetimiz, hem jandarmamız bizim göz bebeği güvenlik teşkilatlarımız.''

 

Bu haber 2072 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...