YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Sanayi Koop. İle Gurur Duyuyoruz.

Başkanı Zeki Dobrucalı; “482 ortağımız adına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından verilen bu plaket gurur kaynağımız oldu” dedi.

30 Kasım 2012 11:10 | Trakya Güncel

S.S. Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı; “482 ortağımız adına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından verilen bu plaket gurur kaynağımız oldu” dedi.

Dobrucalı; “2011 yılı kurumlar vergisi sıralamasında 4. olduk. Çorlu TSO üyeleri arasında Tekirdağ genelinde kurumlar vergisinde en çok vergi veren kooperatifimizle gurur duyuyoruz. Çalışmalarımız aynı hassasiyetle devam edecek. Tüm ortaklarımıza teşekkür ederiz.”

S.S. Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 2011 yılı kurumlar vergisinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri arasında Tekirdağ genelinde en çok vergi veren 4. kurum olma başarısı gösterdi. Bu başarı sonucu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi plaketini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı Silverside otelde yapılan ‘Ekonomik istişare’ toplantısında aldı.

Bu haber 1975 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...