YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Yeniçiftlik Belediyesi Köy Yollarını Yapıyor

Belediye Başkanı Ünal, "Kısa sürede yollarımızı tamamlayarak hizmete açacağız"

29 Kasım 2012 15:32

-Yeniçiftlik Belediyesi Köy Yollarını Yapıyor

 

Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal, 5 kilometrelik köy yolu çalışmalarını başlattıklarını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.

Yeniçiftlik Beldesi'ne bağlı olan Türkmenli ve Çeşmeli köylerinin sahile ulaşım yolunda çalışma başlattıklarını ifade eden Ünal, Yniçiftlik Belediyesi'nin araç ve ekiplerince köy yolu çalışmalarını strat aldığını belirterek, çalışmaların kısa sürede tamamlanarrak halkın hizmetine açılacağını ifade etti.

Ünal şunları kaydetti:

"Beldemize bağlı Türkmenli ve Çeşmeli köylerinin, 5 kilometrelik sahil yolundaki çalışmalarımız, belediye ekiplerizce başlatıldı. Buradaki çalışmalar kıosa bir sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine yeni yolu açacağız. Yol çalışmları yapılan köylerimizin halkı ve muhtarları da belediyemize gelerek teşekkür etti ve memnuniyetlerini dile getirdi. Bu yolumuzu hizmete açtıktan sonra, köylerimizin sahile olan ulaşımı daha da rahatlayacak ve yeni bir yüz kazanmış olacak"

 

 

 

Bu haber 1850 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...