YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

İlçe hastanesine beldeden destek geldi

Kadir Ünal Marmaraereğlisi Yeni Devet Hastanesi´nin çevre düenlemesini yaptırıyor

17 Kasım 2012 17:10

İlçe hastanesine beldeden destek geldi

Marmaraereğlisi'nde yeni yapılan devlet hastanesine Yeniçiftlik Belediyesi çevre düzenlemesi ve peyzaj desteği yaptı.
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesindeyapımı yaklaşık iki yıldan bu yana süren, yeni devlet hastanesi binasının dış cephe ve bahçesinde incelemelerde bulunan Ak Parti'li Yeniçiftlik belediye başkanı Kadir Ünal, ilçenin yetişemediği yere detsek yaptıklarını ifade etti.
Ünal açıklamasında, ''Yeniçiftlik Beldesi olarak, bağlı bulunduğumuz ilçe Marmaraereğlisi'nde ki yeni devlet hastanesinin iki yıldır yapımı devam ettiğini gördük. Bu durum üzerine ilçenin ve belediyenin yetersiz kaldığını fark ederek, hastane içinde ve bahçede ki çevre düzenlemesi ile peyzaş çalışmalarını üstlendik. Bu çalışmaları Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamlığı ile koordineli olarak yürütüyoruz'' dedi.
Bir beldenin, bağlı bulunduğu ilçeye hizmet götürmesinin pek alışılagelmiş bir durum  olmadığı için, Marmaraereğlisi'nde yaşayan halktan yoğun olarak teşekkür mesajları ve ziyaretleri geldiğini de söyleyen Ünal, şunları kaydetti;
''Ülkemizde, bir beldenin bağlı bulunduğu ilçeye hizmet götürmesi pek alışılmış bir olay olmadığı için, Marmaraereğlisi'nde ki yeni devlet hastanesi binasının çevre düzenlemesi, peyzaj ve içinde ki bazı çalışmaları üstlenmemiz sonrası burada ki ilçe halkı bana çok sayıa teşekkür mesajı ile ziyarette bulundu.''

Bu haber 1865 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...