YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Marmaraereğlisi AK Parti İlçe Başkanı Toruk "CHP İlçe Başkanı aynaya bakarak konuşuyor"

Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı

10 Kasım 2012 16:50

Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı

 

Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Marmaraereğlisi Halk Eğitim merkezinde yapıldı.

Genişletilmiş danışma toplantısında konuşan Toruk, Ak Parti'nin, yaptığı duble yollarla ve ülkeyi demir ağlarla örerek, Atatürk'ün temennisini de yerine getirmiş olduğunu belirtti.

Toruk konuşmasında, ''Bizler Mevlana torunlarıyız. herkese kapımız açık ve gel diyoruz. 14 yılda Marmaraereğlisi ilçesine ve beldeleri ile köylerine getirilemeyen doğalgazı en kısa sürede getireceğiz bunun da müjdesini buradan veriyorum. İlçemizin spor ulübünü içler acısı durumdan kurtararak gerekli yardımları yaptık ve daha iyi duruma gelmesine yardımcı olduk. İlçemizde, hep ilklere imza attık. Bütün herkese eşit mesafede parti, din, dil, ırk ayrımı yapmadan eşit mesefade vatandaşımızın dertlerini çözmek için çabalıyoruz. Partimizin ilçe teşkilatının üye sayısını çoğatlmak için e çalışmalar düzenleyerek amacımıza ulaştık'' dedi.

Toruk şunları söyledi:

"CHP ilçe başkanı ve örgütü benimle ilgili bazı asılsız söylemlerde bulunuyor. Bunu, profesyonel bir siyasi görüşle hoş karşılıyorum. ancak, CHP ilçe başkanı aynaya bakarak konuşuyor bunun farkında mı acaba?'' 

Bir bölümü de basına kapalı olarak sürdürülen toplantıda, Ak Parti'li Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal ve Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Toruk, partiye yeni geçen üyelere rozetlerini de taktı. 

Toplantıya, Marmaraereğlisi İlçe Teşkilatı, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal, çevre belde teşkilatları ve partililer katıldı. 

 

Bu haber 1977 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...