YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Yeniçiftlik Doğalgazla Buluşuyor

Yeniçiftlik Belediye Başkanı Ünal, "Beldelerinde doğalgaz çalışmalarının başlaması için alınacak kararda duyarlı vatandaşların topladığı 5 bin 500 adet imzanın etkili olduğunu belirtti.

14 Ekim 2012 17:36

Yeniçiftlik Doğalgazla Buluşuyor

Yeniçiftlik Belediye Başkanı Ünal, "Beldelerinde doğalgaz çalışmalarının başlaması için alınacak kararda duyarlı vatandaşların topladığı 5 bin 500 adet imzanın etkili olduğunu belirtti.

2011 yılı içerisinde doğalgazın Yeniçiftlik Beldesi'ne de getirilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) başvuru yapıldığını ifade eden Ünal, açıklamasında, ''Başvurunun ardından EPDK'dan dağıtım bölgesinin genişletilip Yeniçiftlik Beldesi'nin de bu bölgeye katılabilmesi için bazı kurumlara başvuru yapılması gerektiği bildirildi. Bunun ardından, hemen çalışmalara başlayarak talepleri, ÇORDAŞ Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'ye bildirdik. Şirket tarafından  gerekli incelemelerin yapılmasının ardından fizibilite raporları hazırlandı. Sonuç olarak Yeniçiftlik Beldesi'nin doğalgaz kullanımına uygun olduğu saptandı'' dedi. 

Bu gelişmelerden son derece memnun oldularını da kaydeden Ünal şunları söyledi:

''Belde halkımız doğalgaz kullanabilmek için toplamda 5 bin 500 adet imza toplayarak belediyemize verdi. Bunun üzerine başlatılan çalışmalardan olumlu yanıt aldık. 2005 yılından bu yana Enerji Bakanlığı'na, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na ve ÇORDAŞ'a yaptığımız girişimlerin karşılığını artık alıyoruz.''

 

Bu haber 2299 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...