YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik ve Sultanköy´ü ziyaret etti

Yemişçi halkla ve esnafla biraraya geldi

29 Eylül 2012 18:36

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik ve Sultanköy'ü ziyaret etti 

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Marmaraereğlisi ilçesi ile Yeniçiftlik ve Sultanköy beldelerini ziyaret ederek halkla biraraya geldi. 

Yemişçi, ziyaret programı çerçevesinde Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret etti. Burada Ak Parti Marmaraereğlisi ilçe teşkilatı ile Halk eğitim Merkezi Binası'nda biraraya gelen Yemişçi, partililerine bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Partililere, yaklaşan yerel seçim ncesi birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ynüğnde konuşan Yemişçi, ''Biz bir aileyiz. Hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, yaklaşan yerel seçimlerde en iyi sonuçları almak. Bu seçimler, diğer seçimlerden farklı. Bu seçimde amacımız, büyük şehiri de almak'' dedi. 

Burada yapılan esnaf ve halk ziyaretleri sonrasında Sultanköy beldesini de ziyaret eden Yemişçi, Sultanköy Ak Parti Belde Başkanı İsmail İleri ile birlikte teşkilatı ve esnafları ziyaret ederek sohbet etti. 

Yemişçi, Sultanköy ziyareti sonrasında Yeniçiftlik beldesine geçti. 

Burada Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal ve eşi Nurdan Ünal tarafından karşılanan Yemişçi, bir süre belediye binasında Ünal ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Daha sonra partililer ve belde teşkilatı ile birlikte Yeniçiftlik esnafını ziyaret eden Yemişçi, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Yeniçiftlik belediye Başkanı Kadir Ünal açıklamasında şunları kaydetti:

''Ak Parti tekirdağ Milletvekillerimiz Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut'a beldemize ve bölgmize yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ne zaman başımız sıkışsa ve kendilerinden, beldemiz ve çevresi ile ilgili bir talepte bulunsak hemen yardımımıza koşuyorlar.''  

Yapılan ziyaretler sırasında Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal'ın, Mararaereğlisi ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla olan iyi ilişkileri de dikkat çekti.

Ziyaretler sonrsı Kadir Ünal'ın eşi Nurdan Ünal, Yemişçiye çiçek takdim etti. 

 

Bu haber 2053 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...