YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Hiçbir milletvekiliyle tartışmadım söylenenler asılsız

Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Demiröz:Hiçbir milletvekiliyle tartışmadım söylenenler asılsız

17 Ağustos 2012 10:40 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı İrfan Demiröz, son günlerde yerel basında da yer alan, milletvekiliyle tartıştığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu kaydetti.
Demiröz, geçtiğimiz günlerde Marmaraereğlisi'ne bağlı Sultanköy Belediyesi'nin beldedeki bir restauranda düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, bir milletvekiliyle tartıştığı yönünde asılsız ifadalerin kamuoyunda söylendiğini, ancak bu söylemlerin aslını yansıtmadığını belirtti.
Söylentilere adı karışan milletvekilinin iftar yemeğine eşiyle birlikte katıldığı için, kendisinin de eşini alarak geldiğini ifade eden Demiröz, ''Sultanköy Belde Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına adı geçen milletvekilimiz eşiyle katıldı. Bunun için ben de bu programa eşimi alarak icabet ettim. Burada iftar yaptıktan sonra, Yeniçiftlik Beldesi'ndeki başka bir iftar programı sonrası milletvekillerinin de katıldığı çay sohbetine gittim. Katıldığım iftar yemeğinde milletvekilimizle tartıştığım yönünde çıkan bazı haberler ve söylemler oldu. Bunlar asılsız ve de aslını yansıtmayan şekilde yapılmış şeylerdir. Bölgemizin bütün milletvekilleri bizim için çok önemli ve değerlidir. Hiçbir milletvekilimizle bu tür bir tartışmaya girmedim girmemde'' dedi.

Bu haber 1984 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...