YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ersin Çolpan Baba Ocağına Geri Döndü

Başbakan bir açıklamasında Trenden inenler bidaha binemez demişti ne değişti ?

4 Temmuz 2012 12:12 | Trakya Güncel

Mart 2009 yerel seçimlerinde CHP’den sandığa gidip Marmara Ereğlisi’ne bağlı Sultanköy Beldesi belediye başkanı seçilen Ersin Çolpan 4 Belediye meclis üyesiyle birlikte AK Parti saflarına katıldı.

Tekirdağ NKÜ Piramit Salonunda gerçekleşen AK Parti 1. Bölge Yerel Yönetimler İstişare toplantısında gerçekleşen törende Belediye Meclis üyelerinin rozetlerini AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar taktı.

 Bakan Bayraktar Ersin Çolpan’ın hizmet edenler kervanına katıldıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerini ileterek Ersin Başkan’ın rozetini 11 Temmuz’da Ankara’da yapılacak toplantıda Genel başkanımız ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan takacak dedi.

 Ersin Çolpan ise gazetecilerin açıklama yapacak mısınız sorusu üzerine “ ben zaten buradaydım, bir hata sonucu CHP’ye gittim, şimdi yuvadayım, mutluyum” dedi.

Çolpanın Bu sözleri akla Başbakann '' Trenden İnen Birdaha Geri Binemez'' Sözünü getirdi.

Bu haber 2353 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...