YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Herkes işine bakmalı sayın Keskin

Çorlu Sağlık Grup Başkanı Dr. Serpil Keskin`in görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına yaptığı saygısızlık ve kışkırtıcı tavrı basın camiasında tepki ile karşılandı.

30 Haziran 2012 01:14

Çorlu Sağlık Grup Başkanı Dr. Serpil Keskin`in görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına yaptığı saygısızlık ve kışkırtıcı tavrı basın camiasında tepki ile karşılandı.

Çorlu Sağlık Grup Başkanı Dr. Serpil Keskin`in görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına yaptığı saygısızlık ve kışkırtıcı tavrı basın camiasında tepki ile karşılandı. TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde evli ve iki çocuk babası 49 yaşındaki Tamer Beyhan, kene ısırması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalanarak yaşamını yitirdi. Ailesi tarafından Trakya Tıp Fakültesi hastanesinden alınan Beyhan`ın cenazesi Çorlu Asri Mezarlığı`na getirildi.

Özel olarak hazırlanan tabut içerisinde Çorlu Mezarlığına getirilen Tamer Beyhan`ın defin işlemleri öncesi defin işlemlerini yerinde takip etmekle görevli olan sağlık grup başkanı Dr. Serpil Keskin aile bireyleri ve akrabalarına defin işlemleri ile ilgili prosedürü aktarırken “Basın mensuplarına kim haber verdi. Basın mensuplarını buradan çıkarın” şeklinde ki söylemleri görevini yerine getirmekle yükümlü basın mensupları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Cenaze dolayısı ile zaten acılı olan aile bireyleri Serpil Keskin tarafından yapılan kışkırtıcı çıkıştan sonra basın mensuplarına yönelik tavrı şaşkınlığa yol açarken özellikle bu tür mevkii ve makamlarda bulunan kişilerin böylesine hassas konularda ki söylemlerinde dikkat etmesi gerekliliğini ortaya koydu.

Basın mensuplarını hedef olarak gösteren ve kendi işini yapmak yerine basın mensuplarının nerede nasıl davranacağını öğretmeye çalışan Çorlu Sağlık Grup Başkanı Serpil Keskin`i esefle kınıyoruz.

Kamu görevi yürüten Serpil Keskin`in cenazeye ve dini inançlara saygı gereği mezarlık içerisinde baş örtüsü takmak yerine kokteyle gelmiş gibi görev yapması cenazeye katılan vatandaşlarca da tepki ile karşılandı. Vatandaşlar “ Bu nasıl kamu görevlisi. Cenazeye görev içinde olsa hiç olmazsa başörtüsü ile gelmesi uygun olurdu.” Diye tepkilerini dile getirdiler.

Tabut içerisinden çıkarılmadan mezara konulan Beyhan`ın cenazesi üzerine 4 torba kireç dökülürken iş makinesi yardımıyla mezar toprak ile dolduruldu.

Bu haber 2384 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...