YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da ödüllü halı saha turnuvası

Ödüllü turnuvaya yaklaşık 40 takımın katılması bekleniyor

4 Haziran 2012 15:09 | Trakya Güncel

Çorlu'da ödüllü futbol turnuvası


Çorlu'da faaliuyet gösteren Yıldız Halı Saha ödüllü futbol turnuvası düzenliyor.
Kazımiye Mahallesi'nde bulunan halı sahada yapılacak olan ödüllü futbol turnuvasında, yaklaşık 40 takım, şampiyonluk ve büyük ödül için mücadele edecek.
Organizasyonu gerçekleştrien Yıldız Halı Saha yetkilisi Bünyamin Tonbul açıklamasında yaklaşık 40 takım arasında gerçekleştirilmesi planlanan turnuvada büyük ödülün bin liralık hediye çeki olduğunu ifade etti.
Tonbul açıklamasında şunlara yer verdi:
''Çorlu'da, düzenlediğimiz halı saha turnuvası kapsamında kayıtlarımız devam ediyor. 12 Haziran 2012 tarihine kadar kayıtlarımız devam edecek. Şimdiye kadar 20'nin üzerinde takım müracaat ederek kayını yaptırdı. 40 takıma ulaşmayı planlıyoruz. Turnavaya katılacak olan takımlar 7 asıl 5 yedek olmak üzere toplam 12 kişiden oluşuyor. Maçlar guruplar halinde ve elema usulü yapğılacak. Final oynayarak şampiyon olan takıma, bir spor firması tarafından bin liralık hediye çeki verilecek.''

Bu haber 2099 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...