YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Atakent İlköğretim Okulu Resim Sergisi Açıldı

Sergide Akrelik Resimler Sergilendi

21 Mayıs 2012 18:00 | Trakya Güncel

Atakent İlk Öğretim okulu Akrelik Boya resim sergisi açıldı
Dilara Ödemiş'in akrelik resimleri beğeni topladı

Çorlu'da eğitim öğretim ve veren Atakent İlköğretim Okulu, akrelik resim sergisi açtı.
Orıon Alışveriş Merkezi'nin zemin katında açılan sergide, öğrenciler yaptıkları resimleri aileleri ve halkın beğenisine sundu.
Sergiyle ilgili bilgi veren Görsel Sanatlar Öğretmeni Binnur Yılma Emir, ''Okulumuzun, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı sergimizde, toplam 54 resim bulunuyor. Okulumuzun ilk olarak açtığı Akrelik Boya Resim sergisi, 3 gün boyunca burada açık kalacak. Öğrencilerimiz tarafından yapılan resimler, sergiyi gezenlerce çok beğenildi'' dedi.
Okul aile birliği başkanı Nevin Kızıltepe ise, okulun açtığı resim sergisine maddi manevi destek verdiklerini ve bu sergideki ikramların öğrenci velileri tarafından haırlandığını söyledi. 
Öte yandan, sergide Atakent İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Dilara Ödemiş isimli öğrencinin çiçek temalı iki resmi sergiyi gezenler tarafından yoğun ilgiyle ve beğeniyle karşılandı.

Dilara Ödemiş gazetecilerin sorularına, ''Başarının sırrı çok çalışmaktan fgeçiyor. Resim yapmayı çok seviyorum'' diye yanıt verdi.

 

Bu haber 2226 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...