YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da şiddetli yağmur hayatı felç etti

Heryer bir anda sele dönüştü

19 Mayıs 2012 20:50 | Trakya Güncel

Çorlu'da yağmur hayatı bir anda felç etti

 

Çorlu'da şiddetli yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. 
Akşam saatelerinde başlatyan şiddetli yağmur yağışı, Çorlu'da hayatı olumsuz etkiliyor. Ana arterlerde yağmur yağışı nedeniyle trafikte aksamalar yaşanırken, bazı bölgelerde trafik polis ekiplerinin trafiği hızlandırma çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 
İlçenin, Hıdırağa Mahallesi, Bulvar yolu ve Cemaliye Mahallesi'nde ve Devet Hastanesi'nde ufak çaplı su baskınları yaşanırken, belediye ekipleri de yaşanan olumsuzluklara müdahale ediyor. 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgelerinde yağmur yağışından dolayı yaşanması muhtemel olan olumsuzluklara karşı kontrollerde bulunuyor. 
Öte yandan meteoroloji yetkilileri, Çorlu'da yağışın aralıklarla devam edeceğini ve hava sıcaklığının 16 derece olduğunu kaydetti. 

Bu haber 1940 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...