YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Mhp Çorlu´da neler oluyor

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural´ın Çorlu Ziyaretinde Olaylar Yaşandı

4 Mayıs 2012 23:19

-MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın Çorlu Ziyaretinde Olaylar Yaşandı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın Çorlu MHP İlçe Teşkilatı ziyaretinde, bir  partili ile MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen arasında tartışma yaşandı.

Vural, Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesindeki Ülkü Ocaklarının bir programına katılmadan önce, MHP Çorlu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Yeni hayata geçirilen Okul Sütü Projesi'ni'' doğru bulduğunu belirten Vural, tarım polistikalarının ülkede hayvancılığı azalttığını ifade etti.
Vural, süt porjesinin ortaya çıkmasının ardından, üzerinde durulması gereken birkaç husus olduğunu belirterek, ''Hükümet bu süt projesini, tarımın ve çiftçilerin perişan durumda olduğu için yaptı. Bu, bedeva süt projesnini bir doğru buluyoruz ama hayvancılık politikası değişmezse buda kafi gelmez. Bazı rahatsızlananlar oldu, bunun üzerinde de Tarım Bakanı süt projesinin provake edildiğini söyledi. Çocuklarımızı provakatör olarak ilan ettiler'' dedi.
Projenin devam ettirilmesi gerektiğini de belirten Vural, nitelikli kaliteli programı uygulanması gerektiğini de ifade ederek, okullarda dağıtılan sütün, iyice analiz edilip incelenmesi gerektiğini, ülkede, herkesin Başbakandan azar işittiğini ifade etti.

Öte yandan, Oktay Vural'ın parti girişi sırasında Çorlu'da otopark işletmeciliği yapan Yılmaz Artış isimli bir partili, Vural ile özel görüşmek istediğini belirtti.

Kendisine müdahale eden MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ile kısa süre tartışma yaşayan Artış, ''Partimizin ve inandığımız davanın başındaki isimlerden birisi olan Sayın Oktay Vural ile görüşmek istedim. Fakat Milletvekili Bülent Belen bana anlamsız bir şekilde müdahale etti. Daha sonra Vural beni yanına kabul etti ve bir süre kendisiyle görüştüm'' dedi.

Vural, basın açıklamasının ardından Artış ile bir süre görüştü ve Çorlu'dan ayrıldı.

 

Bu haber 2026 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...