YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftasında Öğrenciler Ödüllendirildi

23 Nisan 2012 14:57

Çorlu'da Kutlu Doğum Haftası kutlamaları 


Çorlu'da Kutlu oğum Haftası etkinliği düzenlendi. 
Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası önünde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Daha sonra, hafta dolayısıyla Çorlu'a eğitim öğretim veren okullar arasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Yapılan şiir yarışmasında ikinci olan Çorlu Ticaret Borsası Anaolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Senanur Berkyez, ödülünü Çorlu belediye Başkanı Ünal Baysan'ın elinden aldı. Berkyez, çok mutlu olduğunu ifade ederken, böyle önemli bir etkinlikte dereceye girmenin kendisini ve ailesini gururlandırdığını kaydetti.
Yapılan etkinlikte, İstanbul FAtih Belediyesi Mehter Takımı'nın mehter dinletisi yapıldı. Mehter Takımı halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 
Yapılan etkinlikle ilgili açıklama yapan Çorlu İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt şunları söyledi:
''Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda konferans düzenlemiştik. Bugün de burada Kutlu Doğum Aşı olarak, bin kişilik pilav dağıttık. İlçemizdeki liseler arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında, birincilere tam altın, ikincilere yarım altın ve üçüncülere de çeyret altın hediye ettik. Fatih Belediyesi'nin Mehter Takımı'nın güzel mehter dinletisiyle de etkinliğimiz son buldu.''

Bu haber 1959 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...