YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Direksiyon başında fenalaştı

Sürücünün yardımına polis ve etraftakiler koştu

9 Nisan 2012 15:20 | Trakya Güncel

Direksiyonda fenalaşan sürücü hastanelik oldu 

Tekirdağ'da sahile gezmeye gelen sürücü sireksiyon başında fenalaştı. sücünün yardımına polis ve etraftaki vatandaşlar yetişti. Tekirdağ Sahilini gezmeye gelen A,Y. adlı kişi Atatürk ve Gençlik Parkı kenarında, 59 ZH 636 plakalı otomobilini park ederken fanalaştı. 

Ne olduğunu anlayamayan sürücünün, elleri ve ayakları birden birbirine dolaştı. Etraftaki vatandaşlara seslenen sürücü, herhangi bir hastalığının olmadığını ve sürekli bir ilaç kullanmadığını belirterek yrdım istedi. Olay yerine çağırılan polis ekipleri konuyla ilgili ne olduğunu anlamak için görgü tanığı ve sürücü A.Y. ile mülakat yaparken, polis tarafından çağırılan 112 Acil Ambulansı sürücüyü otomobilden çıkartarak  Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Bu haber 1761 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...