YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Direksiyon başında kalp krizi geçiren kişi hayatını kaybetti

Baydar, Çorlu´da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

4 Nisan 2012 17:43 | Trakya Güncel

Baydar, Çorlu'da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti 

Direksiyon başında kalp krizi geçiren kişi hayatını kaybetti

Keşan'da geçtiğimiz cumartesi günü direksiyon başında kalp krizi geçiren kişi, Çorlu'da hayatını kaybetti.
Keşan'da, 22 FC 557 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken kalp krizi geçiren Tarık Baydar (66), sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burada yapılan müdahalelerden sonra, Keşan 112 Acil Ambulansı ile Çorlu Özel Reyap Hastanesi'ne götürülen Baydar, yapılan bütün müdahale ve tedavilere karşın hayatını kaybetti.
Reyap Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Kenan Sönmez açıklamsında şunları söyledi:

 "Hasta, Keşan'da geçirdiği kalp krizi sonrasın kalp masajı yapılarak kalbi çalıştırılmış. Daha sonra, yoğun bakım şartlarının ve kalp merkezinin mevcut olduğu için bize Keşan 112 ambulansı ile yollandı. Hasta bize geldiğinde de birkaç kez kalp durması gerçekleşti. Daha sonra biz, kalp canlandırması ile hastanın kalbini yeniden çalıştırdık. Bize geldiğinde solunum makşnesine bağlı olan hastanın, beyin fonksiyonlarında oksijen azlığından dolayı ciddi kötüleşme söz konusuydu. Bu süreçte kalp ve akciğer fonksiyonları giderek kötüleşen hasta, tüm canlandırma müdahalelerine karşı kurtarılamayarak hayatını kaybetti."

Bu haber 1828 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...