YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Sanayi spor Asbaşkanı Mutlu Turna

Lidere kendi evimizde yenilmemiz iyi olmadı

5 Mart 2012 16:08 | Trakya Güncel

Sanayi spor Asbaşkanı Mutlu Turna, ''Lidere kendi evimizde yenilmemiz iyi olmadı'' dedi. 
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Sanayi spor Asbaşkanı Turna, yaptığı açıklamada takımın genel durumunu değerlendirdi. 
Turna, geçtiğimiz gün Çorlu'da oynanan Velimeşe müsabakasını kaybetmiş olmalarının takım için iyi bir durum olmadığını söylediği açıklamasında, 3 puan kayıplarının olduğunu da belirtti. 
Takımın son günlere iyi bir hava yakaladığını, ancak liderle oynadıkları müsabakayı kendi evlerinde kaybettiklerini ifade eden Turna, ''Grubumuzun lideri olan Velimeşe spora kendi evimizde oynadığımız müsabakada 3 - 1 yenildik. Lidere kendi evimizde yenilmemiz iyi olmadı. Bundan sonraki müsabakalrda yine her maçımıza 3 puan için çıkacağız'' şeklinde konuştu. 
Turna, takımın genel durumundan da bahsettiği açıklamasında şunları da söyledi:
''Sanayi spor bu yıl alt yapıya önem veren bir takım yarattı. Bunun için çok önemli bir adım atıldı. Gurubumuzda lider Velimeşe spor, ikinci sırada yer alan Tekirdağ spor ve üçüncü sırada biz bulunuyoruz ve 22 puana sahibiz.''

Bu haber 28110 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...