YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Sanayi sporun büyük çekilişinden 20 TL´ye otomobil kazandı

20 TL´lik biletle sıfır kilometre otomobil kazandı

22 Şubat 2012 15:17 | Trakya Güncel

Sanayi sporun büyük çekilişinden 20 TL'ye otomobil kazanan talihli anahtarını aldı

20 TL'lik biletle sıfır kilometre otomobil kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çorlu Sanayi sporun geçtiğimiz günlerde organize ettiği büyük çekilişte biletine sıfır kilometre otomobil isabet eden kişi anahtarlarını kulüp yöneticilerinden aldı.

Yeni Sanayi Opet'te yapılan törenle otomobilini alan Selami Güler, "Sanayi sitesinde bir iş yerinde kaynıkçı olarak çalışıyorum. Patronumuz Sanayi sporun büyük çekilişi için çok sayıda bilet alarak bizlere dağıttı. Benim 3306 numralı biletime yapılan çekilişte büyük ikramiye olan otomobil isabet etti. 20 TL'lik bilet ile sıfır kilometre otomobil kazandığım için çok mutluyum" dedi. 
Ayrıca, Sanayi spor as başkanı Mutlu Turna ise, açıklamasında şunları kaydetti;
''Yaptığımız büyük çekilişi kulübümüze kar elde etmek için organize ettik. Fakat istediğimizi tam anlamıyla bulamadık. Büyük ikramiye olan otomobilin ihtiyaç sahibi olan birine çıkması bizi sevindirdi. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız törende, çekilişte biletlerine buzdolabı, LCD televizyon ve motosiklet isabet eden talihliler de hediyelerini aldılar. 

Bu haber 1754 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...