YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Mavi kapak toplayan öğrencilerden Başkan Baysan´a ziyaret

Engelli öğrencilere yardım etmek için mavi kapak toplama kampanyası başlatan Furtuni ve İshak Pinhas İlköğretim Okulu

19 Şubat 2012 10:51 | Trakya Güncel

Engelli öğrencilere yardım etmek için mavi kapak toplama kampanyası başlatan Furtuni ve İshak Pinhas İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.
Öğrenci ve öğretmenler, ziyaret sırasında Baysan'a çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek ve mavi kapak toplayarak engelli öğrencilere yardım etmek için çalışma yaptıklarını anlattı.
İlçe Çeken adlı öğrenci de Baysan'a yazdığı mektubu okudu.
Mektupta şunlar kaydedildi:
''Sayın Başkan Amca, biz Furtuni ve İsak Pinhas İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileriyiz. Mavi kapak toplayarak engelli arkadaşlarımıza yardım etmek istiyoruz. İlk biriktirdiğimiz kapakları engelliler okuluna teslim ettik. Gökay Sandalcı adlı arkadaşımıza ilk sandalyemizi verdik. Ancak kapak toplama kampanyası devam ediyor. Bu sayede birkaç tane daha tekerlekli sandalyemiz oldu. Sınıftaki arkadaşlarımızın onayı ile bir stant kurmaya karar verdik. Bu sayede daha çok kapağımızın olmasını hedefledik. Bu projeyi okul geneline yaydık ve proje ilgi gördü. Kapak toplayıp engelli kişilere yardım etmek bizi sevindirdi. Kısa sürede pek çok yol aldık ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kitap standımıza kitap desteğinde bulunmanızı ve okullara kapak kutusu koymanızı rica ederiz.''
Öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden Baysan, eğitime ve engellilere destek projesi kapsamında her türlü yardımı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Baysan, çocuklara hediyeler de verdi.

Bu haber 2210 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...